Bjørn på utdrikningslag.

Lørdag den 29 mai var det tid for onkel Frank sitt utdrikkningslag og Bjørn var med på det som fotograf. Den solfyllte dagen begynte kl 09.15 på Trømborg skole hvor de skulle møtes føre de skulle til Frank.

Kl 10.00 møtte 10 stk kællar opp utenfor hos brudgommen for å overaske han. Det var meningen at Frank skulle gjøre en jobb for en kammerat, så han var klar for avreise når de møtte opp.  Derifra reiste hele den gjengen til Mysen Putball - og Paintballpark for å "leke" litt krig. De fleste var med, men noen feiga ut og lekte fotograf og tittet på.

 Etter ca ett par timer hadde de fleste fått nok av blåmerker og kuttsår for dagen og avsluttet med litt roligere leker på dette stedet, tok noen øl føre turen bar videre inn til Mysen by'n. Det ble tid for litt mat, for det er ikke bra å drikke for mye på tom mage. Go Biten ble stedet for litt mat og prat + litt øl.  Litt "lek og tull"  i parken som innvolverte Frank og skateboard, noe som tydligvis gikk bra. Ett regne og tordenvær kom og ødela litt av morro'a så hele gjengen trakk seg inn i Mørstasenteret for å høre på Frank sin høytlesning. Han leste til og med ett lite værs og sjarmerte noen gammle damer på veien ut.

Gjengen har fått nok av tull og tøys og drar seg litt tilbake for mat og øldrikking ute i skogen i Trømborg. Det ble hamburgere, øl & prat som gjaldt der føre turen gikk videre ut på kvelden. Men der i Trømborg skogen tok kvelden slutt for Bjørn og han ble henntet. 

Alle bildene ligger ute på:  frank.korsvold.no

 

 

Sist oppdatert (søndag 30. mai 2010 21:20)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.