Besøkende
Vi har 97 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familien



GullgraverGrateng

Dagens middag som må prøves ut. Er så lei av det samme vanlig vi pleier å ha så nå har jeg begynt å bruke matprat.no og finner ut der hva jeg skal ha til middag. Så i dag blir det Gullgravergrateng, altså makaronigrateng med skinke og hvit saus m/ ost. Det er bare at jeg bytter ut skinken med pølsebiter.

Ingredienser for 4 personer:

  • 300 g bayonneskinke
  • 1 pose hvit saus
  • 1 dl ukokt makaroni
  • 300 g dypfryst grønnsaksblanding
  • 2 stk egg
  • 1 dl revet hvitost
  • 2 ss brødrasp
  • 2 ss margarin til smøring av form

Slik gjør du:

1. Lag hvit saus etter anvisning på posen. Avkjøl. Tilsett egg og ost.

 2. Kok makaroni som anvist på pakken. Skjær skinken i biter. Bland hvit saus, makaroni, skinke og grønnsakblanding. Hell dette i en smurt ildfast form. Strø over brødrasp.

 3. Stekes i mikrobølgeovn i 13-15 minutter på full styrke. Bruningselement i mikrobølgeovn kan brukes de siste minuttene for å få en gyllen farge. Gratengen kan også stekes på 175 grader i stekeovn ca. 30-40 minutter.

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.