iPhone Apps

{jcomments on}For de av dere som leser bloggen så har jo jeg og camilla vær vår iPhone, i den forbindelse så har jeg lastet ner en masse apps fra Apple app store. Så her kommer min 10 på topp liste over Apps du burde ha på telefonen. Programmene er forøvrig ikke i noen spesiell rekkefølge.

  1. VG-TVGuide.---> Her har du full over sikt over program på TV, den har også en push funktion som gjør at når du legger til program i favoritter så sier den i fra 5-6 min før det begyner.
  2. Telenor Faktura---> Full over sikt over hvor mye du har ringt, sms og brukt internett.
  3. Movies ---> Har du masse DVD filmer hjemme så kan du enkelt organisere dem i dette programmet.
  4. Birthday ---> Gir deg full oversikt over kommende bursdager så sant du har lagt til fødselsdagen til kontaktene dine.
  5. 1881 ---> Søk enkelt nummer, navn osv, og legg dette enkelt til i tlf boken i mobilen din. Eller at du oppdaterer eksisterende kontakter.
  6. eBuddy ---> Er du fan av MSN, ICQ, og andre liggnende program så er dette et must, det holder deg oppdatert. Fungerer på samme måte som t.ex vanlig MSN men litt forenklet.
  7. Speed test ---> Et fint program som du enkelt kan teste hastigheten opp/ner på WIFI nettet du er koblet til.
  8. VehiCal ---> Gir deg full oversikt over kostnader på bilen , legg enklet til bensin, eller deler du har kostet på bilen.
  9. COOP OBS kundeavis ---> Vær miljøvenlig og bruk dette programmet så er du blant de første som får ukens OBS tilbud.
  10. Handle listen ---> tar litt tid å legge inn det du skal handle, du kan skape fler ulike handle lister, men når du vell kommer deg til Clas ohlson osv så husker du vad du skal ha iaf.

Så har dere iPhone så test ut disse programmene.

 

 

Sist oppdatert (torsdag 11. februar 2010 07:48)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.