Besøkende
Vi har 5 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienBarnehage start.

Så var sommerferien over og barna skulle nå begynne i barnehagen igjen. For Sir var det ikke så store forandringen for hun har jo gått der i 2 år allerede. Men hun ville ikke tilbake for hun vet at mamma fortsatt går hjemme. Men noen dager i uken syntes jeg er greit så jeg får søkt på noen jobber.

Første dag for Emrik ble litt for mye for han. Det begynte bra med lek og morro, men så begynte han og bli trøtt og sliten. Så vi skulle prøve å legge han, men det var jo ikke det letteste og få til da han ikke er vandt med o sove i vogn. Men de fik det nå til etter en liten stund og det har gått bedre og bedre for hver dag, men han sover ikke stort mye mer enn ca 1 time. Så du kan tro jeg har en sliten gutt når jeg kommer hjem.

Den andre dagen kunne jeg gå i fra en times tid og det gikk veldig bra og han sov til og med i vognen etter bare noen minutter, tommel opp for Gry. Dag tre leverte jeg begge barna og gikk nesten med en gang og henntet de etter noen timer og alt hadde gått kjempe bra.

Nå er vi inne på andre uken og det går fortsatt veldig bra, men ikke helt opptimalt ennå. Han vil nemlig ikke sove mer enn ca 1 time og ettersom han egentlig behøver ca 2-3 timer søvn midt på dagen så blir han fort grinette og trøtt igjen. For min del så virker det ikke som om han spiser noe serlig heller for han er utrolig sullten når han kommer hjem, men detter er helt sikkert noe som går seg til etterhvert som han blir litt tryggere på alt rundt seg.

Så vi får holde ut noen uker til med litt trøtt og sullten gutt noen dager/uker til, men han virker veldig glad for å få leke med litt barn i alle fall.

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.