Besøkende
Vi har 9 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienHomeParty

Mandag den 22 februar kl 19.30 skal jeg ha ett Homeparty.

Mette kommer nemlig å viser frem en masse lys i alle fassonger og lukter, det er masse gode tilbud til alle som kommer innom og tar en titt. Jeg kommer til å bli servert litt snack og drikke.

Så ta med en venn eller to og kom innom da vell, bare si i fra hvor mange dere blir og det kan du gjøre på facebook eller mailen min:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Sist oppdatert (onsdag 21. april 2010 20:51)

 

iPhone Apps

{jcomments on}For de av dere som leser bloggen så har jo jeg og camilla vær vår iPhone, i den forbindelse så har jeg lastet ner en masse apps fra Apple app store. Så her kommer min 10 på topp liste over Apps du burde ha på telefonen. Programmene er forøvrig ikke i noen spesiell rekkefølge.

Sist oppdatert (torsdag 11. februar 2010 07:48)

Les mer …

 

Ny uke nye muligheter

Etter som vi nå har en "felles" blogg side så er det fritt frem og blogge i vei, kommer jo til å bli endel oftere at vi oppdatere nå som vi har den samme siden. Som sagt er det en ny uke. Kjørte barna til BHG i dag tidlig kl 8:00, og hjem å slappe av litt før jobb. Jobber som vanlig kveld på mandager.

Ellers har Camilla og jeg kjøpt biletter til "Dagfinn Lyngbø - Evolution", det gleder jeg meg til. Kan kanskje bli litt trøtt dagen derpå for det er osndag 24/2 kl 21:00, men det går sikkert fint. Camilla jobber også den uken.

Har liksom masse en vill skrive men når man vell begynner så husker man ingen ting...

 

 

 

Siste nytt for siden

Da skal vi være i godt i gang med nye siden, har lagt til litt småtteri. Skal se om jeg kan fikse en bedre statistikk modul. Har også lagt til så dere kan legge inn kommentarer på artiklene. Har hatt en liten opplæring med Camilla så hun kan legge innlegg med bilder. Selv så bruker jeg ikke så mye bilder, sånn sett så er Camilla en mere visuel person enn meg...

 

Ellers oppfordrer jeg alle som er innom og titter å registrere seg, da kan dere se statistikk modulen som er nevnt over. Og det blir enklere å legge kommentarer. Hadde foresten problemer med komentar saken i begynelsen, det viste seg å være IE7 som var problemet. Så skal dere legge kommentarer så oppgrader til IE8 eller bruk en annen net leser!! 

 

EDIT:

Må bare legge til denne lille PSen, på jobben oppdaget jeg at vi har IE7 og her funker det fint så da kan det ha vært en tidligere(?) version av IE7 på min pc. unsett så funker det med en update.

Sist oppdatert (onsdag 10. februar 2010 15:48)

 

Vognpose.

Når symaskinen var fremme måtte jeg bare sy en ny vognpose til Emrik som han kan ha mot våren, en som ikke er så varm. Og når jeg var i gang måtte jo dukken til Siri ha en som var lik lille bror sin.

 

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:33)

Les mer …

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.