Besøkende
Vi har 18 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienNye mariusgensere.

 

Jeg har jo hatt med meg strikketøy i veska uansett hvor jeg har gått henner og så har jeg og to andre jenter en strikke kveld i uken så da har det blitt noen strikkeprosjekter siden sommeren.

To tantebarn og fått hver sin genser og min datter har fått en hettejakke i marius mønsteret.

Under her er genseren som var til niesen min. Nevøen min fikk en lik en, men i de orginalefargene (glemte å ta bilde av den ).

Neste to bolder er av min aller første hettejakke som jeg sleit veldig med å få sammen, men fikk god hjelpe av strikkevenner. Den er litt skeivt sydd sammen i glidelåsen, mens det skal sprettes opp og sys om igjen.Sist oppdatert (søndag 02. november 2014 21:00)

 

Tiden flyr så alt for fort.

 

Det er nok ikke bare meg som sliter litt med å henge med tiden.

Tiden flyr så alt for fort om dagen nå som man har to skolebarn, med tilhørende fritidsaktiviteter.

Siri går nå i 4 klasse og har en hel haug med lekser hver dag. Og så har hun håndballtrening to ganger i uka med kamp i helgene.

Emrik går nå i 1 klasse og det går kjempe fint. Leksene går i en fei etter ksoletid og så har vi mx kjøring 1 gang i uken og turning en gang i uken. Men nå som høsten og vinteren er her så blir det bare turn/freestyle for han.

Sist oppdatert (søndag 02. november 2014 21:14)

 

Sommerferien 2014

 

Da er årets sommerferie lagt bak oss og hverdagen har begynt igjen.

Årets sommerferie bleplanlagt i våres og vi ønsket å prøve oss rundt i europa med campingvogn.

Turen begynte i Gøteborg hvor vi tok en fika sammen med gode venner føre båten gikk til Kiel.

Det var ikke noe problem med campingvogn på båt. Båten gikk fra Gøteborg rundt 19 på kvelden. Vi spiste middag og handlett litt og fikk med oss utseilingen i strålende vær.

Neste morgen etter en natt søvn venntet en god frokost føre innseilingen til Kiel.

Nå lå hele Europa foren oss og vi satte nesten mot Luxenburg. Vi tok hele tyskland i ett jafs og barna var utrolig flinke. Det ble ca 10-11 timer i bil denne dagen, med noen små stopp for mat og tissepauser.

Vell framma i regneværet så var det bara å spise og sove for neste dag bar turen videre til Frankrike og Paris.

Turen ned tok rundt 6 timer + litt roting rundt i Paris for å finne denne campingplassen vi skulle ligge på. Etter mye fram og tilbake, på kryss og tvers så fant vi fram. Godt jeg har en flink mann som beholder roen i traffikken i Paris, jeg derimot begynte å svette litt innimellom.

Her på bildet under kom vi med bil og campingvogn i rush trafikken.

Plassen vi fant var vell ikke helt etter den standaren vi trodde, men vi fikk gått på do og dusjet der innimellom. Det var jo ikke meningen vi skulle være på plassen heller.

Vi hadde noen fine dager i Paris og i Disneyland.En dag i Disneyland:Dette er litt av bildene frem til Paris.


 

Sist oppdatert (søndag 02. november 2014 21:11)

 

Egendesignet marius variant.

 

Jr i huset ønsket seg en hjemmestrikket genser med haier på. Satte meg ned og tittet litt rundt på nettet, men fant ingen ting med haier på. Han ville ha en slik traktor Marius, men med i stede for traktorer. Så det endte opp med rute ark og mønster telling.

Er ganske fornøyd at jeg fikk det til, for jeg har ikke strikket så veldig mye i min tid, men det blir bare mer og mer nå.

Jr tok ut fargene selv og mønstret til Marius har jeg fra boken og slik ble slutt resultatet:

Jr er fornøyd og det er hu mor også. Får desverre ikke bildet til å stå opp, det vrir seg hele tiden når det lastes opp på siden her :-(


 

Sist oppdatert (søndag 02. november 2014 21:10)

 

2 barn som kjører cross.

 

Da har vi plutselig to barn som vill begynne å kjøre cross.

Etter første gangen til Jr så har dattera våres også mast litt på at hun også vill prøve. Så vi tok med begge barna ut etter avtale og lånte utstyr og sykkler av Borg Mc til begge barna.

Det gikk kjempe bra denne gangen også. Jr tok det med en gang og dro avgårde og Siri fikk en intro om hvordan brems, gir og gass fungerer og fikk det til med en gang og dro avgårde hun også. Av alle indretter vi har prøvd oss igjenom har jeg aldrig sett henne med ett så stort smil noen gang.

Så slik så det ut:

Vi var på Rudskogen i 2 timer og kjørte på barnabanen da ingen andre var å kjørte så var det fint å få prøve seg på banen helt alene.


Begge barna smilte og var kjempe fornøyde og med små pauser innimellom noe som vi nesten ikke hadde tid til gikk kvelden alt for fort.

Så tusen takk til Borg MC som har tatt oss nybegynnere i mot og vært så snille å lånt oss utstyr og sykkler. Nå er lisenser tegnet og utstyr kjøpt inn. Vi mangler bare cross sykklene selv nå, men de kommer etterhvert de også.

Er det andre der ute som kunne tenkt seg å prøve er det bare å ta kontakt med noen i fra klubben så lar alt seg gjøre;-)

Sist oppdatert (søndag 01. juni 2014 16:48)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.